Post by robtinotimle on Feb 12, 2022 6:27:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Prvotno sam uživao u ovoj igri, ali smatrao sam da su obične igre teže od onih koje su označene kao teške, zapravo, igrao sam na regularnoj razini od Dana zahvalnosti i više ne uživam u njoj, mislim da ću na kraju deinstalirati zbog ovoga Sve dok napredovanje nije važno za vas onda će vam se vjerojatno svidjeti ova igra Pa došao sam do kraja svog strpljenja Neću više igrati Još uvijek sam zapeo. Dosta mi je vidjeti Blast tu razinu i sve izazovi prolaze. Postalo je frustrirajuće, a ne zabavno
Odlična, toliko da bih igrala cijeli dan 😉
Oglasi su jako neukusni. Igrao sam ovu igru već duže vrijeme, ali kako vrijeme prolazi reklame su se pogoršavale i ne pokazuju nikakvu relevantnost za stvarnu igru igre. Uglavnom, samo još jedna izmišljena priča drugačija od igre koja je vrlo odvratna i nepotrebna. Sada je ikona pokazatelj prema prevari supružnika s glavnim likom koji drži bebu dok gleda. Molim vas da razmotrite poruku koju pokušavate poslati i obrazložite je. Je li to doista potrebno?
Castle Clash: Guild Royale Strategie tjeg
Da dobra je al neki leveli jedan level sam prosla 10 puta zensko sam
Sama igra je sjajna osim nekih razina koje se možda čini nemogućim prijeći dok vam ne ponestane novca i nema slobodnih poteza.
Zaista uživam u Lilly's Gardenu uglavnom zato što sam volio dizajnirati sva mnoga dvorišta koja sam imala. Nažalost, danas je odlučilo krenuti ispočetka kao što nikad prije nisam bio tamo. Ne igram na Facebooku, samo moj tablet pa se valjda negdje izgubio. Vratio sam se timovima i od tada uživam. Oglasi su obavezni u svakoj besplatnoj igri, ali nikad nisam morao ništa kupiti. Žalosno je kada se ljudi žale na to, samo znači da ne razumiju strategiju ili igru.
Ova igra mi se stalno smrzava i izgubio sam stvari koje sam kupio jer je jedini način da se pokrene je da se odjavim, a zatim se vratim. Sve te stvari tražite kao dokaz, a ja ne razumijem kako to učiniti. Kada završim s ovom kupnjom, više neću igrati vašu igru.
Svidjela mi se igra za početak. Ali nikad ne trošim novac na igre i siguran sam da je to jedan od razloga zašto mi treba više vremena da napredujem. Neke od razina može biti vrlo teško osvojiti i krenuti dalje. Samo bih volio da su sličniji u razini težine.
Aplikacija je super ne igram je često ali jako je dobra💚
Sviđa mi se ideja renoviranja golemog posjeda s različitim tematskim vrtovima, ali izazovi koje morate ispuniti da biste krenuli naprijed u vrtu postaju iznimno ponavljajući i dosadni. Ne znam da ću završiti igru jer ne želim prolaziti kroz još desetke njih. Svaki zadatak bi trebao zahtijevati samo jedan izazov za dovršetak.
Dosadno
Ok samo se treba boriti protiv loših poteza da pobjedis.
Savršen
Kada sam tek počeo igrati igra je bila uzbudljiva i imala je različite mini igre koje su nagrađivale bonus. Sada je to ista mini igra bez bonusa i traje 6 dana. Sada igram svojih 5 života za svoje suigrače.
Iako je igra ugodna, ima neke neugodne nedostatke. Najvažnije je da mjerači vremena događaja i bonusa nisu točni. Imao sam događaj koji je završio ranije prije nego što sam mogao dodati svoje posljednje dodatke što bi mi donijelo 1. mjesto. Znam da je završilo rano jer sam postavio zaseban mjerač vremena kako bih mogao maksimizirati događaj, ali umjesto toga bio sam prevaren.
Sviđa mi se igra i igram je već više od godinu dana. Ne sviđa mi se što mi ponestane priče i moram ići nekoliko dana, a da ne mogu napredovati. Nisam siguran koliko ću još igrati...nisam siguran da volim igrati igru na koju sam potrošio novac i čini se da priča ide u istom smjeru.
Volite ovu igru
Sjećam se da bih volio da se bazira SAMO na priči umjesto da se između svakog zadatka mora igrati nebrandirana verzija slatkiša kako biste dobili bodove. Užasan tok priče zbog ovoga. bojim se toga. Također postoji greška u kojoj, ako igram više rundi, spremim se i izađem iz igre, broj se poništava. Razočaravajuća igra uzrok velikih nedostataka
To me natjeralo da ponovim razinu koju sam upravo prošao nakon pokušaja skupljanja novčića. Urađeno nekoliko puta i pusti istu dosadnu reklamu. Dobijte i kvarove
Lily’s Garden Atjautības spēles xtn
NEVEROVATNO

Lily’s Garden Слагалице wwzm
Ok, shvatite što ZAPRAVO igrate. Razvijač je postao 'kreativan' s oglašavanjem. Dakle, unatoč tome što imaju dobru priču (i uživam u njoj), oni NE pokazuju što je igra zapravo. Dakle, ne odgovarate da biste nabavili zalihe ili obavili posao, igrate standardnu utakmicu kako biste zaradili 'Zvijezde'. Zvijezde se koriste kao 'akcione' točke. Dakle, da biste obavili zadatak, trošite zvijezde. Razgovarati s Lukeom? 1 zvjezdica. Popraviti pogon? 3 zvjezdice. Da biste dovršili prvu glavnu priču, trebat će vam oko 1115 završenih razina. Pobijeđena je jedna zvijezda na svakoj razini.
Zabavno je, međutim, mislim da biste trebali dobiti 2 zvjezdice na teškim razinama i trebalo bi biti više prilika za dobivanje zvjezdica.
Lily’s Garden Câu đố kwm
Lily’s Garden پزل ixtt
Lily’s Garden Teka-teki xcy
Zabavna
Lijepo
SVIO MI SE OVA IGRICA PRVI. PRIČA JE ODLIČNA I ZABAVNA JE PRATITI. MEĐUTIM, U PROŠLOG TJEDNU POČELI SU NAPLATIVATI SMIJEŠNE IZNOSE ZA SVOJE BOOSTER PAKETE KOJI NE UKLJUČUJU UVIJEK SATI IGRICE! JOŠ SAM NAVJEREN, ALI NE MOGU PRIUSTITI OD 25 DO 40 USD NA DANU ZA IGRANJE! TRAŽIO SAM PODRŠKU IZ NEKIH RAZLOGA ZA PODIZANJE CIJENA ALI ONI RAZLOGA DA TO ŽELE IGRAČI!! KAKVI IGRAČI?? AKO SE NEŠTO USKORO NE UČINI MORAT ĆU DEINSTALIRATI! INAČE BI MU DAO 5 ZVIJEZDICA!
Sjajna igra do sada, međutim neke razine su preteške. Trebali biste imati tim, međutim samo 2 ili 3 će pokušati pomoći. Ostali skrivaju svoja imena. Obično je tim od tridesetak,.
Ja sam na razini 2100 igara, kao što biste očekivali da razine postaju teže kako idete gore. Međutim, sada igre postaju nemoguće. Kada je potrebno igrati istu igru 50 puta, a ne možete je pobijediti sa svim svojim pojačivačima i još uvijek ne možete pobijediti. Sve se svodi na smicanje sreće - kako se rješavaju vremena. To se događa sve češće i češće - do te mjere da sam spreman prestati. Još jedna neugodnost - ponekad nude "dobacite taj nivo" i daju vam 10 minuta - "samo što nije deset minuta. Morate čekati kroz sve skočne prozore i priče prije nego počnete igrati, a do tada vrijeme istekne do 6 ili 7 minuta.
Super zabavna igra...
Lily’s Garden Hlavolamy yin
U redu. Igrao sam ovu jebenu igru dugo vremena. Animacije su super, radnja također. Sam rad je dosta dobar. Jedini problem (pa ne više kao pitanje) koji imam je zašto stalno ažuriramo i ažuriramo?
Sjajna igra! Bilo mi je neugodno reći da sam izgubio mnogo vrijednih sati buljeći u telefon zbog velike želje da nastavim igrati.
igrica bi mi bila najbolja samo da ne steka ali 5 zvjezdica