Post by robtinotimle on Feb 12, 2022 6:15:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kristályokat kódol ▞▞▞
▞▞▞ Sky Champ: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Nem kaptam meg a jutalmamat Van egy hiba!! Azonnal javítsd ki!!
Csodálatos élmény
Ez szórakoztató, de nagyon súlyosbító, ha nyolcszor kell megnyomni egy gombot a regisztrációhoz. Soha nem volt ilyen problémám más játékokkal.
Soha nem fáradok el ebben a játékban, de ha végtelenített módban felkapcsolod a pajzsot, akkor ez még őrültebb öröm...
Tetszik a játék, de javításra szorul...A videók legtöbbször nem működnek...A hibák kijavításáig játszom
jó app
valami hülye felhő nem megy el a játék nem működik. mi értelme olyan játékot készíteni, amivel senki sem tud játszani. javítsd ki a hülye felhőt. Most telepítettem újra az alkalmazást, ahogy mondtad, hogy megtudjam, semmi sem javított. Kösz a semmit
Ez olyan fantasztikus, de a másik főnöknek nehéz volt
Túl sok reklám, kénytelen nézni őket, mert nincs lehetőség bezárni őket
nagyon klassz lövöldözős játék keverve egy lil pokemon típusú szörnyeteg gyűjtögetésével repülőgépek helyett. eddig imádom
Ez a játék jól játszik, csak arról van szó, hogy a szörnyek kialakítása kis változtatásokkal nagyon hasonlít a Pokemonra. P.s.: Nem azt mondom, hogy mindegyik úgy néz ki, mint a Pokémon-kitörés.
Jó éjszakát
Ez a játék nagyon addiktív és nagyon gördülékenyen folyik, miután kidolgoztad a frissítés módját, a játék megnyílik!
szuper jó játék, szeretem a cuki állatokat és a játék grafikáját.
Ne számítson arra, hogy fizetés nélkül bármit is kap, és továbbra is meg kell néznie 3 hirdetést, hogy néhány percig játszhasson. Szerezd meg, ha szereted a reklámokat és utálod a pénzt!
Nem tudok játszani a csatlakozási hiba miatt tudok más játékot játszani wifivel, nincs probléma, miért csak ez a játék mindig kérdezi a csatlakozási hibát.. sóhajt nem vesztegetem az időmet a csatlakozási hiba játékra. Eltávolítás... micsoda csalódás...
szeretnek játszani
Sky Champ: Space Shooter פעולה emi
Hui
Remek mód az idő eltöltésére. Nagyobb esélyt kívánok arra, hogy a 3 órás tojáson kívül bármilyen más tojást kapjanak, lol.
Nem rossz
Szörnyű játékot játszottam a 15. szintig. Út a sok hirdetéshez. Még csak egy csillagot sem akarok adni.
Az utolsó frissítés után a küldetések (a tálcán a tálcán az idős szakállas férfi alatt) üres, visszajelzésre van szükségem, még a játék gyorsítótárát is töröltem az alkalmazás beállításaiból.
Kicsit szórakoztató. A bekapcsolásokat a hirdetések blokkolják, amikor egy bizonyos ponthoz ér
Nem rossz😁
Esély bahot kam hai. Teljesítménykorlát kam hai.
Sky Champ: Space Shooter פעולה emi
Jó játék, de beépíthetsz egy lehetőséget, hogy ajándékokat adj barátaidnak, vagy csevegj velük. Kérem a fejlesztőket, hogy válaszoljanak
A legutóbbi frissítés után eltávolítottam a játékot!! Régóta játszom ezzel, de szerintem a legújabb frissítés szar! Sajnálom. Annyira csalódott.
Eltávolították az ingyenes drágaköveket, érméket, ládákat és tojásokat. Nem kellett volna a frissítés mellett dönteni.
Mi a célja a házi kedvencek gyengítésének? Míg a játékosoknak időt, erőfeszítést és pénzt kell költeniük a játékra és frissítésükre. Csak fokozatosan gyengíti őket. Dirtato, sárkányok... Törölöm a játékot és 1 csillagot adok (Remélem, hogy lesz 0 csillag) Viszlát!
Felvehetsz srácokat a következő frissítési eszközbe. Az összes kiválasztása és az összes eladása?
Élvezetes a játékmenet,de nekem túl sok a reklám.
Az érmék gyűjtése repülés közben egy szörnyű szerelő, amely kiveszi a szórakozást a játékból.
a karakterem nem kaphatja meg az esemény jutalmát, még én is kitöltöttem az eseményre szóló levelet, n többször nem kaptam jutalmat a bajnokságban
Minden nekünk adott jutalmat a játékkészítők rögzítenek sorrendben.
a legújabb frissítés megölte a játékot!! tökéletes volt úgy, ahogy volt. Egy másik cég, amely hagyja, hogy a kapzsiság tönkretegye a jó játékot!
Ez az egyik, ha nem is a legjobb játékom, és egyáltalán nem hibáztathatom. Javasolhatok egy ötletet? Azt hiszem, ha mágnest adnának a játékhoz, az izgalmasabbá tenné.
Cooking Crush - የማብሰያ ጨዋታዎች እንቅስቃሴ ያለባቸው bcvk
Nagyon szép játék. Kevesebb hozzáadott érték a többi, hirdetésekkel teli játékhoz képest
Tényleg fantasztikus
legjobb arcade játék valaha. Több frissítést szeretnék ehhez a játékhoz. több okimont kinyitni, több pettomon.
Az új frissítés nagymértékben késleltette és megszakította a játékot, és ez befolyásolja a játékmenetemet, különösen a bajnokság és a nagyobb nehézségek idején
Háziorvosi eredmények kellenek
Miért zavaró játék középen? A játék nagyon jó.